Anti-Malware

Anti-Malware
eenvoudig en veilig

ITBrain

Betrouwbare beveiliging tegen virussen, Trojaanse paarden, rootkits en spyware met ITbrain Anti-Malware

Houd uw computers schoon en veilig. ITbrain Anti-Malware beveiligt uw computers tegen bedreigingen als virussen, Trojaanse paarden, rootkits en spyware. 24/7 - of het nu on- of offline is.

Snelle installatie

Gemakkelijk te activeren – beveiliging in een mum van tijd. Maak u geen zorgen over lastige installatieprocessen. Er zijn voor ons maar een paar klikken nodig om ITbrain Anti-Malware op uw computers te activeren.

Installatie

Altijd up-to-date

U hoeft zelf geen onderhoud te plegen. Meerdere keren per dag voert ITbrain Anti-Malware automatisch updates uit door de nieuwste definities te downloaden om uw computers immuun te houden, dus ook tegen de nieuwste bedreigingen.

Uptodate

Realtime beveiliging

24-uurs beveiliging – met de realtime beveiliging wordt elk bestand dat wordt geopend, direct gescand op mogelijke bedreigingen. Uw apparaten worden beveiligd, zodra ITbrain Anti-Malware hierop is activeert.

Realtime

USB automatisch scannen

De oplossing voor de schaduwkant van IT: Privéapparaten, zoals smartphones en USB-sticks, aansluiten op een USB-poort gebeurt regelmatig. Bestaande malware op die apparaten heeft rechtstreeks toegang tot het netwerk en omzeilt firewalls helemaal. ITbrain Anti-Malware scant automatisch alle apparaten die worden aangesloten op een USB-poort op schadelijke software en voorkomt daarmee onaangename verrassingen.

USB

Aangepaste Anti-Malware-richtlijnen

Met ITbrain Anti-Malware kunt u individuele richtlijnen instellen om ITbrain Anti-Malware aan te passen aan de behoeften van uw bedrijf of zelfs aan bepaalde computers binnen uw netwerk.

Richtlijnen

Planning

Vertel ons wanneer ITbrain Anti-Malware een scan moet gaan uitgevoeren. Plan uw scans dagelijks, wekelijks of met individuele tussenpozen.

Planning

Nauwkeurigheid

Kies of u een volledige scan wilt uitvoeren voor maximale veiligheid of een snelle scan tijdens kantooruren.

Nauwkeurigheid

Scanspecificatie

Houd verdachte of riskante paden in de gaten. Met ITbrain Anti-Malware kunt u vastleggen of u de hele schijf, een bepaald pad of slechts een specifiek bestand wilt scannen.

Specificatie

Waarschuwingen en meldingen

Mis niets. Mocht ITbrain Anti-Malware een bedreiging detecteren op een van uw computers, dan wordt het bestand direct in quarantaine geplaatst. Wij ontvangen waarschuwingen binnen TeamViewer of de TeamViewer Management Console die u informeren over de actie. Zelfs onderweg verliest u nooit de controle. Stel e-mailmeldingen voor al uw scans in. Leg de ontvangers van deze e-mails individueel vast en zorg ervoor dat de juiste persoon op het juiste moment de juiste waarschuwing ontvangt.

Waarschuwing

Gecertificeerde beveiliging: VB100

ITbrain Anti-Malware is onderscheiden met de VB100-certificering voor betrouwbaarheid door het tijdschrift "Virus Bulletin". Deze onderscheiding certificeert een detectiepercentage van 100% voor kwaadaardige software die als 'in the Wild' is vermeld door de "WildList Organization". Bovendien mag anti-malwaresoftware die met deze certificering is onderscheiden, geen valse positieve resultaten genereren.

Certi100