Registreer een domeinnaam vanaf €18,00
Typ hier uw domeinnaam
Alleen nodig bij verhuizing van uw domein

Registratie van een domeinnaam is altijd op uw naam, of wat opgegeven is als domeinnaamhouder. Deze informatie is openbaar inzichtelijk via de `whois`. Externe partijen kunnen uw gegevens dus gebruiken en u contacten.

Indien u dit niet wilt, is het mogelijk om domeinnamen `Anoniem` te registreren. In de whois komt dan een generieke naam te staan. Uiteraard staat u in ons systeem wel gewoon als eigenaar.

 

Comodo Positive SNI SSL Dit certificaat zonder eigen IP is gekoppeld aan 1 domeinnaam. Werkt voor bijna alle webbrowsers

Comodo Positive SSL Dit certificaat met eigen IP is gekoppeld aan 1 domeinnaam. De eenvoudigste vorm van geëncrypte beveiliging van uw website welke werkt in alle webbrowsers en devices.

Comodo Instant SSL Dit certificaat met eigen IP is gekoppeld aan 1 domeinnaam en uw bedrijfsgegevens. Uw klanten weten dus zeker dat het geen nep website is en geeft dus vertrouwen.

Comodo Positive SSL Wildcard Dit certificaat met eigen IP is gekoppeld aan meerdere subdomeinen van uw domeinnaam. Met geëncrypte beveiliging van de hoofd- en alle subdomeinen van een website.

Comodo EV SSL De bekende "groene balk" in de internet browser.
Dit is certificaat met eigen IP is gekoppeld aan 1 domeinnaam en uw bedrijfsgegevens. Een uitgebreid gevalideerd certificaat, met de hoogst mogelijke bescherming tegen phising.

Comodo Premium SSL Wildcard Dit certificaat met eigen IP is gekoppeld aan meerdere subdomeinen van uw domeinnaam en uw bedrijfsgegevens. Uw klanten weten dus zeker dat het geen nep website is en geeft dus vertrouwen.